TMC 3 peeling

Voor het beste resultaat wordt een kuur aangeraden van minimaal 4 tot 6 keer.

Dit is de meest vriendelijke chemische peeling voor je huid die de productie van collageen alastine in de huid vertraagt. Hierdoor wordt het proces van verovering in de huid vertraagt, waardoor uw huid een mooie en een verjongde uitstraling krijgt.

TMC 3+ Action staat voor TCA, Mandelico (Mandelic Acid) en Cogico (Kojic Acid) en heeft drie primaire functies; anti-aging, regeneratie en revitalisatie. Deze peeling heeft echter nog meer eigenschappen. Zo werkt deze cocktail liftend, oplichtend, en hydraterend.

De TMC 3+ Action peeling is een absoluut uniek product in de markt van chemische peelings. Het onderscheidt zich op een aantal zeer belangrijke punten. Zo is dit de enige medical device TCA peeling die op elk type huid toegepast mag worden. Dus op de blanke huid, maar ook op de donkere en Aziatische huidtypen. Deze peeling wordt ook wel de “Dubai Peeling” genoemd omdat men direct na de behandeling de dagelijkse activiteiten kan hervatten en zich dus niet schuil hoeft te houden voor de zon. Daarnaast kent de peeling geen bijwerkingen na de behandeling, dus het direct aanbrengen van make-up is geen probleem.

TMC 3+ TCA Peeling Kinesis Cosmeceuticals

Het gelaat is niet het enige gebied waarbij de TMC 3+ peeling is in te zetten. Vanwege het eenvoudige behandelprotocol en de zeer verfijnde samenwerking met de speciale pre en post peel zijn er zeer goede resultaten te behalen aan de hals,en décolleté, binnen kort in de salon!!!!!!!