Cosmetische arts

“Ik heb het altijd al leuk gevonden om met mijn handen bezig te zijn, maar tijdens mijn tijd bij plastische chirurgie is mijn interesse gewekt voor de cosmetische geneeskunde. De combinatie van creatief bezig zijn met oog voor schoonheid én tegelijkertijd de geneeskunde beoefenen, vind ik een enorme uitdaging.”

‘The future belongs to those who believe in the beauty (of their dreams)’

Christa Stoykovic studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens haar studie heeft ze ervaring opgedaan met plastische chirurgie en onderzoek gedaan op het gebied van plastische- en vaatchirurgie. Na haar afstuderen heeft ze zich fulltime gespecialiseerd in de cosmetische dermatologie. Zij werd intern opgeleid bij de gerenommeerde Velthuis Kliniek, waar zij ook 5 jaar lang met veel plezier werkte. Zowel in binnen- als buitenland volgt zij congressen en workshops om zich verder te specialiseren en om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken.

Ik ga altijd voor een zo mooi mogelijk en goed mogelijk resultaat. Elke behandeling wordt uitgevoerd met de grootst mogelijke precisie en zorg. Vriendelijkheid en respect staan daarbij bovenaan. U kunt een deskundig advies van mij verwachten, maar daarbij sta ik ook altijd open voor uw wensen en opvattingen. Iemand mooi maken en samen zorgen dat iemand goed in zijn of haar vel zit, dat is wat ik geweldig leuk vind. Als mensen met een lach de deur uitgaan, kan mijn dag niet meer stuk.”

Christa komt donderdag 2 December weer in de salon

13 Januari

17 februari

31 maart

19 mei 2022